Du börjar med att välja “Beställ –> Helgfrukostkassen” i menyn (eller genväg med knappen här till vänster). På beställningssidan hittar du all aktuell information och alla detaljer. I bokningskalendern väljs vilken lördag för leverans (eller avhämtning) samt vilken storlek på kassen du önskar. I nästa steg finns möjlighet att lägga till fler frallor, bullar eller bröd. Och ibland andra trevliga varor från våra gästproducenter. När du är nöjd med din kasse går du till kassan och betalat med Swish (alternativt Bankgiro) i kassan.

Vi tar emot din beställning och förbereder för din leverans, blandar bullfyllning, mixar surdeg och sånt

På leveransdagen bakar & packar vi tidigt på morgonen din beställning

Vi fyller lådcykeln med brödkassar och cyklar ut med leveransen någon gång inom leveranstidsintervallet du fick angivet när du beställde. Du får ett sms när din kasse är levererad, du behöver ej vara vaken! Vi kan lämna den på dörrhandtaget

Du kan äta och njuta. Du får så himla gärna tagga oss på instagram, vi heter @levartisansurdegsbageri där och vi tar gladeligen del av hur det var för dig att äta vårt bröd och fika

Smulor på bordet, en klick marmelad på villovägar, kanske en påtår? Aha! Det blev bröd över. Hur förvaras det bäst? Går det att göra något gott av resterna? Kika in på vår tips-sida för att få ut så mycket som möjligt av ditt bröd, slänga så lite det går och njuta maximalt.